بمباردیر شوگر Bombardier Sugar یک کود آلی نویـن با فرمولاسیـون منحصـر به فـرد است که بر پایه الگیوساکاریدها و آمینو اسیدها ساخته شده و باعث افزایش سنتز قند ساکارز در میوه و افزایش کیفیت محصول می شود. بر پایه تکنولوژی نوین استفاده شده در این محصول، با دو الی سه دوره استفاده درجه بریکس در میوه افزایش تضمینی خواهد داشت، بمباردیر شوگر با انواع کوفاکتورها، ویتامین ها، کوآنزیم ها، هورمون اکسین و همچنین مولکول های آنتی اکسیدان غنی شده است که منجر به افزایش آنتی اکسیدان ها در میوه و محصولات میگردد.
محصولات مرتبط
موارد مصرف
نحوه مصرف
ترکیبات
شناسه کالا
ثبت کودی
کشور تولید کننده
بسته بندی
نحوه ارسال
قابلیت اختلاط
ویژگی های منحصر به فرد:
- افزایش درجه بریکس محصول
- بهبود سایز و کیفیت محصول
- افزایش میزان قند و شیرینی میوه
- بهبود کیفیت و سرعت رسیدن میوه
مواد تشکیل دهنده | میزان (%) |
الیگو ساگارید | 29 درصد |
نیتروژن کل | 6/81 درصد |
نیتروژن ارگانیک | 3/28 درصد |
آمینو اسید | 9 درصد |
فولویک اسید | 15 درصد |
ماده آلی | 51/09 درصد |
محصول | نحوه مصرف |
سبزیجات | کاربرد در مرحله شکل گیری میوه هر 10-7 روز |
صیفی جات و جالیز (خربزه و هندوانه) | اولین کاربرد 15 روز پس از شکل گیری میوه و بعد از آن هر 10-7 روز تا زمان برداشت |
درختان میوه | 20 و 30 و 45 روز قبل از برداشت |
درخت مو | 8-6 هفته قبل از برداشت |
محلول پاشی 2 - 4 سی سی در لیتر
آبیاری سطحی 10 - 20 لیتر در هکتار
دیدگاه خود را بنویسید