سیتوگروئر فیوچراکو اسپانیا (افزایش دهنده سایز و کیفیت میوه)

سیتوگروئر فیوچراکو بایوساینس

از {{model.count}}
تعداد
نوع
مشخصات محصول
  • نحوه مصرف: محلولپاشی
  • ترکیبات: فسفر 6% نیتروژن 1.1% اسیدهای آمینه آزاد گلایسین 2.5% پتاسیم 5%
  • شناسه کالا:
  • تاریخ تولید: 09/2025
  • کشور تولید کننده: اسپانیا
  • بسته بندی: 250 سی سی
فروشنده فروشنده: پایا کشت
آماده ارسال ناموجود
1,545,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

کود سیتوگروئر کود محرک رشدی است که کارایی ویژه ای در جهت افزایش سایز و کیفیت میوه دارد. این محصول با داشتن مقادیر زیادی از سیتوکنین به عنوان محرک رشد گیاهان در بسته بندی های 250 سی سی عرضه میشود. هورمون سیتوکنین، هورمونی است که باعث تقسیم سلولی و درشت شدن اندازه و سایز میوه ها می شود و این افزایش چشمگیر همراه با افزایش قند میوه بوده که باعث میشود مزه میوه در دوره پس از برداشت هم حفظ شود. علاوه بر این سیتوگروئر در کاهش طول میانگره در محصولات گلخانه ای بسیار موثر است. بهترین زمان استفاده از این کود در زمان تشکیل میوه است.

محصولات مرتبط

فهرست محصولات

نحوه مصرف
محلولپاشی
ترکیبات
فسفر 6%
نیتروژن 1.1%
اسیدهای آمینه آزاد گلایسین 2.5%
پتاسیم 5%
شناسه کالا
تاریخ تولید
09/2025
کشور تولید کننده
اسپانیا
بسته بندی
250 سی سی
نحوه ارسال
تیپاکس
قابلیت اختلاط
این کود با کلیه ی سموم و کودها قابلیت اختلاط دارد.
  • افزایش قابل توجه تقسیم سلولی در میوه های در حال رشد
  • حفظ طعم میوه پس از برداشت
  • افزایش میزان قند میوه
  • افزایش اندازه میوه ها و یکنواختی رشد 
  •  ماندگاری طعم میوه در دوران پس از برداشت
  •  افزایش تقسیم های سلولی 
  • افزایش قند میوه
  • کاهش طول میانگره در محصولات گلخانه ای
ترکیباتدرصد وزنی (w/w)درصد حجمی (w/v)
فسفر67.1
نیتروژن1.11.3
اسیدهای آمینه آزاد گلایسین2.53
پتاسیم56


محصولات
تعداد دفعات
سی سی/100 لیتر
لیتر در هکتار
زمان استفاده
کیوی
1-2
50-75
0.5-0.75
بلافاصله بعد از تشکیل میوه
انگور
15 روز بعد از گلدهی
50-100
0.5-0.75
ابتدای تشکیل میوه- غوره
مرکبات
2
50-100
0.5-0.75
بعد از تشکیل میوه

گیلاس-هلو-آلو-شلیل
2-3 دفعه هر 7-10 روز
50-75
0.5-0.75
بعد از ریزش گلبرگ
توت فرنگی
1-3
50
0.5-0.75
بعد از تشکیل میوه(10 روز بعد از گلدهی)
گردو
2
100
0.5-0.75
در طول رشد شاخه
هندوانه-کدو سبز، خیار، گوجه فرنگی
1-3
50-100
0.5-0.75
در طول گلدهی
توت فرنگی

50
0.5
بعد از تشکیل میوه (10 روز بعد از گلدهی)

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...